You're offline
You're back online! Refresh the page
The site has been updated! Refresh the page

"Pine Cottage"

About: Colman Hospital

The only thing I'd like to add is the external environment leading up to the main entrance to Pine Cottage is the pits; if one is in a wheelchair.

I appreciate that most pavements are designed to allow water to run off them should it rain.

But angle of the pavement and the ramp adjacent to the entrance is excessive.

I should expand on the ramp; it is not so much the steepness, but the fact that it is lopsided.

Demonstrated the fact that a female patient came out of the entrance and her wheelchair not under control, swerved violently at speed and smashed into the hand rail at the foot of the ramp on the right hand side fortunately only her self image suffer humiliation and not more physical injury.

Considering the number of departments present in Colman Hospital only having one selection available to select in 4 below is I feel somewhat of an oversight.

Therefore, I have to select *Don't know*

I do know, but I'm unable to select it.

Story from nhs.uk

Responses

Response from Colman Hospital

Good morning Roy

Thank you for taking your time to post a comment about Pine Cottage. It is always good for us to hear about the things that patients, service users and the public believe we could improve on, therefore we are grateful for your feedback. We will pass this on to our Estates and Facilities Team, and the wider Trust and ask for them to look into what possible changes can be made to rectify this issue.

If you have any further feedback that you would like to raise with us, please do not hesitate to contact patientexperience@nchc.nhs.uk.

Kind regards

Lauren and the Patient Experience Team

Norfolk Community Health and Care NHS Trust.

  • {{helpful}} {{helpful == 1 ? "person thinks" : "people think"}} this response is helpful